idioma: 
0 Activitat(s)
TOTAL 0.00 €

Vols continuar navegant per la web o finalitzar la teva pre-reserva ara?


Vies Ferrades

Les vies ferrades són itineraris verticals equipats amb elements de seguretat (cables, graons metàl·lics, passamans, cadenes, ponts tibetans,...) que transcórren per una paret o vàries parets rocoses, permetent una progressió espectacular i, al mateix temps, molt segura.

La progressió per vies ferrades és una activitat que ens permet entrar en contacte amb el món de l'escalada i la verticalitat. Podríem dir que es tracta d'una activitat entre l'excursionisme i l'escalada. El recorregut per una via ferrada és del tot segur ja que en tot moment anem equipats amb l'arnés de seguretat, el casc, anclats al cable que ens acompanya al llarg de tot l'itinerari i assessorats per un guia que ens ajudarà a fer un bon ús del material i a superar les dificultats que sorgeixin.

Des de la Cerdanya podem accedir a vàries vies ferrades de tots els nivells. Al Berguedà, bastant properes a Barcelona i a 20 minuts de Bellver de Cerdanya, trobem les vies ferrades de Vallcebre. A l'Alt Urgell hi ha la mítica via ferrada de la Regina, a Oliana. Al Pirineu Oriental francès hi ha la via ferrada des Escaldilles, al municipi de Llo. A Andorra també trobem una gran varietat de vies ferrades, també molt properes a la Cerdanya.


* llegenda nivells de dificultat
[ home ]   [ Qui Som? ]   [ Estiu ]   [ Hivern ]   [ Formació ]   [ Programes ]   [ Agenda ]   [ Reserva ]   [ Altres ]  [ login ]

guiesdemuntanya.net & x-canyoning.com guies de barrancs i muntanya © 2013
info@guiesdemuntanya.net www.guiesdemuntanya.net 644 31 75 08 contactar
[ nota legal ]  © 2013
* nota: la cistella generarà una pre-reserva de les activitats