idioma: 
0 Activitat(s)
TOTAL 0.00 €

Vols continuar navegant per la web o finalitzar la teva pre-reserva ara?


Via Ferrada Iniciació

La via ferrada de les Roques de l'Empalomar és la primera via que es va construir a la comarca del Berguedà, està situada al municipi de Vallcebre i és excel · lent per a la iniciació d'aquesta modalitat esportiva. Per la seva proximitat amb la Cerdanya i pel fet que aquesta situada abans del túnel del Cadí, és una de les vies ferrades més sol·licitades pel públic de Barcelona i rodalies, aproximadament es troba a 1:30 h. Els Guies de Bellver de Cerdanya la treballem habitualment. 

 
El seu itinerari podríem dir que té una mica de tot, no és una via ferrada difícil però tampoc és molt fàcil degut a que té algun pas que requereix una bona col·locació de peus i mans, en la ferrada ens anirem trobant amb passamans de cadenes, passarel·les de fusta, algun petit desplom, un pont tibetà, trams aeris horitzontals, fins que arribarem al cim on tindrem una vista espectaculars que si el dia acompanya podem veure el Puigmal, Puigllançada, el Moixeró, Rasos de Peguera i els jaciments de Fumanya ( paret en la qual s'han trobat petjades de dinosaures i fòssils). Una cop fet el cim tenim la possibilitat d'allargar la via ferrada amb un altre petit tram d'uns 30 minuts aprox. Aquest tram té un inici en descens, un pont tibetà i acaba ascendint una per una petita aresta. 
 


Les Roques de l'Empalomar és una via ferrada apta per a nens a parir de 10 anys i / o adults que vulguin iniciar-se a aquest esport. 

També hi ha la opció de fer el Barranc del Forat Negre que esta situat al mateix lloc.

Fitxa tècnica:
Situació: Vallcebre
Recorregut: 300 mts 
Desnivell: 130 mts 
Aproximació: 25 min 
Retorn: 25 min 
Dificultat: Mitjana 

Requisits: No tenir vertigen, un mínim de forma física ja que haurem d'utilitzar la força de braços i cames per progressar.

Informació i reserves: http://www.guiesdemuntanya.net/reserva/article/8   

. Què inclou el preu:

  • Guia de Muntanya de la Cerdanya (Tècnic espotiu d'alta muntanya)
  • Material tècnic.
  • Assegurança d'accidents i responsabilitat civil.

No s'inclou: El transport i allotjament.

Tarifes:

  • 37.50€ / persona (grup minim de 4 persones)

 


* llegenda nivells de dificultat
[ home ]   [ Qui Som? ]   [ Estiu ]   [ Hivern ]   [ Formació ]   [ Programes ]   [ Agenda ]   [ Reserva ]   [ Altres ]  [ login ]

guiesdemuntanya.net & x-canyoning.com guies de barrancs i muntanya © 2013
info@guiesdemuntanya.net www.guiesdemuntanya.net 644 31 75 08 contactar
[ nota legal ]  © 2013
* nota: la cistella generarà una pre-reserva de les activitats