idioma: 
0 Activitat(s)
TOTAL 0.00 €

Vols continuar navegant per la web o finalitzar la teva pre-reserva ara?


Via Ferrada Expert

La via ferrada de la Regina està situada en una de les espectaculars parets que envolten el pantà d'Oliana (Alt Urgell), al municipi de Peramola, molt a prop de la població d'Oliana. L'itinerari d'aquesta via ferrada transcorre molt a prop de la famosa cascada del Boter o Bole.

Aquesta és una via ferrada únicament per persones amb un bon nivell físic i tècnic que fa a aquest esport i amb petites nocions d'escalada. La via ferrada de la Regina es podria dir que és una de les mes llargues de Catalunya i va ser de les primeres a construir-se. Durant el seu itinerari gaudirem plenament d'un paisatge et tot el pantà d'Oliana.
 
Les característiques principals de la Regina és el seu llarg recorregut total, no és apta per a grans grups, ja que el global de l'activitat està entre 5 i 6 hores depenent dels participants.
 
En el recorregut de la via ferrada ens trobarem amb passos aeris i verticals, algun tram desplomat, un pont tibetà, i un canvi de paret tècnic que requereix els consells d'un guia ja que ens haurem de col · locar en "X" per arribar a l'altre costat. A més hem de comptar que el seu equipament no és tan modern com les vies ferrrades de les Roques de l'Enpalomar, la de Cal Curt o la de l'Canalassa. aquesta va ser construïda fa molts anys per persones sense ningun anim de lucre i amb el pas del temps ens podem trobar amb algun tram deteriorat ja que no rep cap subvenció per al manteniment. De totes maneres la via ferrada de la Regina segueix sent una de les millors de tot Catalunya.
 
La Ferrada de la regina es troba situada a 2:30 h de Barcelona, a 1h de la Cerdanya i 1:30 de Lleida. La seva proximitat amb la Cerdanya fa que sigui una de les vies ferrades més sol · licitades pel públic de Lleida i rodalies.
 
Fitxa tècnica:
Situació: Peramola
Recorregut: 800mts
Desnivell: 330mts
Aproximació: 40 min
Retorn: 1:15 min
Dificultat: Molt alta

Requisits: No tenir vertigen, tenir una bona forma física, haver realitzat vies ferrades de nivell avançat.

Informació i reserves: http://www.guiesdemuntanya.net/reserva/article/10  

Què inclou el preu:

  • Guia de Muntanya de la Cerdanya (Tècnic espotiu d'alta muntanya)
  • Material tècnic.
  • Assegurança d'accidents i responsabilitat civil.

No s'inclou: El transport i allotjament.

Tarifes:

  • 3 o més participants: 60 € Pax.

 

 


* llegenda nivells de dificultat
[ home ]   [ Qui Som? ]   [ Estiu ]   [ Hivern ]   [ Formació ]   [ Programes ]   [ Agenda ]   [ Reserva ]   [ Altres ]  [ login ]

guiesdemuntanya.net & x-canyoning.com guies de barrancs i muntanya © 2013
info@guiesdemuntanya.net www.guiesdemuntanya.net 644 31 75 08 contactar
[ nota legal ]  © 2013
* nota: la cistella generarà una pre-reserva de les activitats