idioma: 
0 Activitat(s)
TOTAL 0.00 €

Vols continuar navegant per la web o finalitzar la teva pre-reserva ara?


Via Ferrada Avançat

La via ferrada de Cal Curt és sens dubte la via ferrada més difícil de les que hi ha a Vallcebre (Berguedà). Aquesta està situada al davant de la via de les Roques de l'Empalomar, i transcorre per unes parets amb trams, més verticals i, en ocasions trobarem passos desplomats on haurem de tirar amb força del nostres braços. Aquesta Via ferrada a estat la penúltima que a construït en aquest sector de Vallcebre.

 
La via ferrada de Cal Curt es tracta d'un complet itinerari d'aproximada-ment entre una hora i mitja i dues hores, amb un recorregut atlètic i aeri on ens trobarem amb ponts tibetans, trams desplomats on el força dels nostres braços serà indispensable per progressar, els esglaons es troben mes separats del que és habitual, passos horitzontals amb cadenes i trams on sovint és necessària l'ajuda del guia i l'ús de la corda per assegurar la progresio. Un cop al cim podrem gaudir d'unes vistes espectaculars que si el dia acompanya ens deixés veure el Puigmal, Puigllançada, el Moixeró, Rasos de Peguera i els jaciments de Fumanya (paret en la qual s'han trobat petjades de dinosaures i fòssils).
 
La Ferrada de Cal Curt per la seva proximitat amb la Cerdanya i pel fet que aquesta situada abans del túnel del cadis una de les vies ferrades més sol · licitades pel públic de Barcelona i rodalies, aproximadament es troba a 1:30 h. Situada a Vallcebre, el Berguedà. Els Guies de Bellver de Cerdanya la treballem habitualment.
 
La via de Cal Curt només és apta per a persones amb experiència en vies ferrades i / o persones amb un mínim nivell d'escalada.
 
També hi ha l'opció de fer el Barranc del Forat Negre que està situat al mateix lloc.
 
Fitxa tècnica:
Situacion: Vallcebre
Recorregut: 200 mts
Desnivell: 60 mts
Aproximacion: 25 min
Retorn: 25 min
Dificultat: Alta

Requisits: Imprescindible haver realitzat activitats d'escalada o vies ferrades amb anterioritat, no tenir vertigen, bona forma física.

Informació i reserves: http://www.guiesdemuntanya.net/reserva/article/9    

Què inclou el preu:

  • Guia de Muntanya de la Cerdanya (Tècnic espotiu d'alta muntanya)
  • Material tècnic.
  • Assegurança d'accidents i responsabilitat civil.

No s'inclou: El transport i allotjament.

Tarifes:

  • 37.50€ / persona (grup minim de 4 persones)

* llegenda nivells de dificultat
[ home ]   [ Qui Som? ]   [ Estiu ]   [ Hivern ]   [ Formació ]   [ Programes ]   [ Agenda ]   [ Reserva ]   [ Altres ]  [ login ]

guiesdemuntanya.net & x-canyoning.com guies de barrancs i muntanya © 2013
info@guiesdemuntanya.net www.guiesdemuntanya.net 644 31 75 08 contactar
[ nota legal ]  © 2013
* nota: la cistella generarà una pre-reserva de les activitats