idioma: 
0 Activitat(s)
TOTAL 0.00 €

Vols continuar navegant per la web o finalitzar la teva pre-reserva ara?


Travesses Alps

Travesses als Alps: Tour del Mont Blanc

El Tour del Mont Blanc (TMB) és una de les rutes més clàssiques, un itinerari de nivell internacional que transcórrer entre França, Itàlia i Suïssa. Aquesta envolta el massís muntanyós de major altura i més espectacular d'Europa occidental, condueix als excursionistes fins l'imponent Mont Blanc i les seves glaceres, lloc on va néixer l'alpinisme. Amb unes bones condicions meteorològiques des del cim del Mont Blanc tenim unes vistes espectaculars dels Alps. En els trams de menor altura, la ruta transcórrer entre cases de fusta tradicionals i amb els sons dels rierols que es formen amb el desglaç. El Tour del Mont Blanc és un itinerari exigent fins i tot per a aquells excursionistes que estiguin en bona forma física i ben preparats, ens enfrontem a un desnivell total acumulat: 13.009 metres, amb 96 quilòmetres caminats i 40 km de transfer amb bus, amb un total de 39 h 40 ' caminades amb parades incloses durant 8 dies.

El Tour del Mont Blanc té alguns dels millors miradors per contemplar els cims nevats i les escarpades glaceres d'aquest impressionant massís. Malgrat que el Mont Blanc sigui el pic més famós d'Europa i atregui tants visitants, encara queden valls on trobarem animals, flora i tranquil·litat per a la pràctica del treking.

El circuit del Tour del Mont Blanc el van realitzar per primera vegada al 1760, pels pioners Horace Benedic de Saussure i Marc Théodore Bourrit, al començament del Tour es realitzava amb velles mules que seguien les dures pistes. Entre 1820 i 1850 es va obrir una veritable xarxa de senders, molts d'aquests senders tenen més d'un segle d'antiguitat.

Des de la Companyia de Guies de Bellver de Cerdanya t'acompanyem i guiem durant tot el Tour del Mont Blanc perquè el puguis gaudir en tots els sentits.

Les travesses són rutes senderistes de llarga durada, com a mínim han de tenir una durada de dos dies, que transcórren per indrets naturals i salvatges de gran bellesa.

 


* llegenda nivells de dificultat
[ home ]   [ Qui Som? ]   [ Estiu ]   [ Hivern ]   [ Formació ]   [ Programes ]   [ Agenda ]   [ Reserva ]   [ Altres ]  [ login ]

guiesdemuntanya.net & x-canyoning.com guies de barrancs i muntanya © 2013
info@guiesdemuntanya.net www.guiesdemuntanya.net 644 31 75 08 contactar
[ nota legal ]  © 2013
* nota: la cistella generarà una pre-reserva de les activitats