idioma: 
0 Activitat(s)
TOTAL 0.00 €

Vols continuar navegant per la web o finalitzar la teva pre-reserva ara?


Travessa a la Cerdanya

Travessa de dos dies amb esquís de muntanya a la Cerdanya. Pirineu Oriental.

El programa de dos dies d'esquí de muntanya / travessa està pensat per als amants del la natura i tranquil · litat, allunyats de les grans estacions d'esquí alpí, massificades de gent. L'itinerari que realitzarem transcorrerà pel costat francès fent frontera amb la Cerdanya i Andorra. Durant els dos dies d'esquí de muntanya pujarem per diferents pics de gran bellesa, amb descens-os per grans pales a la recerca de la millor neu i, molt a prop de la Cerdanya. En l'itinerari és possible que ens trobem amb condicions inestables, això ens pot obligar a canviar el recorregut sobre la marxa. En funció de les condicions o del nostre nivell d'esquí el guia prendrà la decisió necessària per desenvolupar l'activitat amb seguretat.
 

Descripció del programa d'esqui de muntanya al Pirineu Oriental:

1-Etapa: Pic de Roc Meler - Pic de Cabaneta - Pic de Nerassol - Hospitalet.

Iniciarem l'etapa deixant el cotxe a la carretera N-20 direcció l'Hospitalet. Comencem la travessa amb els esquís ascendint al Pic de Roc Meler i el Pic de la Cabaneta. Un cop al cim ens calçarem els esquís i baixarem fins l'estany de Siscar. Posarem les pells per ascendir fins a la Portella de Siscar i el Pic de Nerassol, punt de partida per a l'última baixada on esquiarem fins l'estany de Pedourrés, presa d'Baldarques i arribada al poble de l'Hospitalet, on ens allotjarem en un alberg.
 
Desnivells i horaris aproximats:
Distància: 16 km.
Desnivell positiu: 1600 metres.
Desnivell negatiu: 1800 metres.
Cota màxima: 2847 metres.

2-Etapa: Hospitalet - Coma d'Or - Puig Pedros - Carlit - Llac de les Builloses.

Iniciarem l'etapa amb un desplaçament des de l'Hospitalet fins al coll de Porte Puymorens. Començarem la travessa amb els esquís per la vall de la Coma d'en Garcia, fins al Pic de Coma d'Or i el Puig Pedros. Reposarem forces a la seva emblemàtica cim albirant una quantitat infinita de pics i baixarem fins l'estany de Lanós. Des d'aquest gran llac pujarem fins a un dels cims més mítics de la Cerdanya, el Pic del Carlit, que amb els seus 2921 metres, és el pic més alt del Pirineu Oriental. Un cop al cim ens espera una llarga esquiada fins el refugi de les Builloses per després arribar fins al cotxe per la pista.

Desnivells i horaris aproximats:
Distància: 20 km.
Desnivell positiu: 1800 metres.
Desnivell negatiu: 1800 metres.
Cota màxima: 2921 metres.

Cims destacades de la travessia: Pic de Roc Meler, Pic de la Cabaneta, Pic de Nerassol, Pic de Coma d'Or, Pic de Puig Pedros, Pic del Carlit.

Llacs visitats:
estany del Siscar, Estany de Pedourrés, presa d'Balderqueres, Estany de Coma d'Or, Estany de Lanós, estany de les Builloses.

Localització de l'activitat: la Cerdanya, Pirineu Oriental.
Durada de la travessia: 2 dies.
Dates: De desembre a març (segons condicions de neu).

Requisits per realitzar l'activitat: Dominar bé la tècnica d'esquí alpí en tots els nivells de pistes. Tenir conceptes bàsics d'alpinisme, utilització dels grampons i piolet. Coneixement i maneig del material de seguretat, ARVA, pala i sonda.
 
Material necessari:
Equip complet d'esquí de muntanya, roba adequada d'hivern, piolets, grampons, motxilla tècnica amb portaesquís, ARVA, pala, sonda, ulleres de sol i torb, menjar i beguda.

Què inclou el preu:
• Guia de Muntanya de la Cerdanya (Tècnic esportiu d'alta muntanya).
• Material tècnic de seguretat.
• Assegurança d'accidents i responsabilitat civil.

No inclou: El transport, equip d'esquí de muntanya, l'allotjament i manutenció del guia.

Tarifes: 180 € Persona

* llegenda nivells de dificultat
[ home ]   [ Qui Som? ]   [ Estiu ]   [ Hivern ]   [ Formació ]   [ Programes ]   [ Agenda ]   [ Reserva ]   [ Altres ]  [ login ]

guiesdemuntanya.net & x-canyoning.com guies de barrancs i muntanya © 2013
info@guiesdemuntanya.net www.guiesdemuntanya.net 644 31 75 08 contactar
[ nota legal ]  © 2013
* nota: la cistella generarà una pre-reserva de les activitats