idioma: 
0 Activitat(s)
TOTAL 0.00 €

Vols continuar navegant per la web o finalitzar la teva pre-reserva ara?


Freeride cap de setmana

CAP DE SETMANA A LA CERDANYA AMB DOS DIES D'ESQUI FREERIDE + HOTEL PER 170 €

Especial cap de setmana a la Cerdanya dedicat a l'esquí freeride, aquest programa està pensat per a esquiadors amb un bon nivell d'esquí a fora pista.
Aquesta modalitat d'esquí Freeride està enfocada a la zona del Pirineu Oriental, concretament a la zona de la Cerdanya.

L'activitat principal serà l'Esquí Fora Pista (Freeride), amb descensos com la Canal de l'Ordiguer o la del Cristall entre d'altres, guiades per un Guia Professional que coneix a la perfecció el lloc, i que en tot moment controla la seguretat del client. Guies de muntanya proporcionés el material de seguretat necessari. Es te de tenir en compte que la precaució del client és essencial ja que és un entorn perillós (Corredors, riscos d'allaus etc)

Al Pirineu Oriental tenim un bon nombre de muntanyes exigents, amb pendents llargues, dretes i exposades. Alguns dels itineraris d'esquí freeride recorren per estrets corredors o àmplies vessants on s'entremesclen la roca i la neu i ens obliguen a esquiar amb solvència i seguretat per pendents de 40 a 45 º. A la Cerdanya, Andorra o l'Ariège també podem trobar molts itineraris clàssics, les típiques muntanyes amb pales ideals per gaudir, des d'alguna ascensió molt coneguda a terrenys que gairebé ningú visita a la temporada.

Descripció del programa d'esquí Freeride

  • Divendres: Arribada a l'hotel.
  • Dissabte: Descens de la Canal del Cristall (segons condicions)
  • Nit amb hotel rural
  • Diumenge: Descens de la Vermicelle (segons condicions)

Descripció de les ascensions d'esquí de freeride.

Esquí Freeride a la Canal del Cristall 450 mts. *** S4 (Serra del Cadí)

Aquest és un descens ideal per iniciar-se en l'esquí freeride, i és un dels més coneguts de la zona del Pirineu Oriental, concretament a la Serra del Cadi (La Cerdanya). La Canal del Cristall ens requereix una bona forma física per la seva llarga aproximació, haurem d'arribar a Prats de Cadi, un cop allà es valorara si continuem l'ascensió amb els esquís o amb els grampons. A nivell tècnic, re requereix el gir per salt ja que en alguna ocasió ens trobarem amb trams estrets i amb un pendent d'uns 40 º aprox. La Canal del Cristall és sens dubte un clàssic de l'esquí freeride de la serra del Cadí.


Esquí Freeride a la Vermicielle 280 mts. ** S4 (Cambre d'Aze)

La corredor de la Vermicelle és un altre dels grans clàssics de l'esquí freeride a la Cerdanya Francesa. Aquest, està situat a la petita estació d'esquí alpí de Cambre d'Aze, a uns 30 minuts de Puigcerda. Per fer aquest corredor aprofitarem les pistes de l'estació per ascendir fins a la base del "circ", un cop allà continuarem pel bosc fins a arribar al inici del corredor, on canviarem els esquís pee els grampons. La seva ascensió no presenta cap tipus de complicació. Per al descens cal un bon nivell d'esquí "gir per salt", en general tota la Vermicelle és un corredor estret i ens obliga a girar amb soltesa i rapidesa. La part superior és la més inclinada, en funció de l'any ens podem trobar amb una sortida de 40 º a 45 º de pendent.

Requisits per realitzar l'activitat: Dominar bé la tècnica d'esquí alpí en tots els nivells de pistes. Tenir conceptes bàsics d'alpinisme, utilització dels grampons i piolet. Coneixement i maneig del material de seguretat, ARVA, pala i sonda.

Material necessari:
Equip complet d'esquí de muntanya, roba adequada d'hivern, casc, piolets, grampons, motxilla tècnica amb portaesquís, ARVA, pala, sonda, ulleres de sol i torb, menjar i beguda.

Què inclou el preu:

  • Guia de Muntanya de la Cerdanya (Tècnic esportiu d'alta muntanya)
  • Material tècnic de seguretat.
  • Assegurança d'accidents i responsabilitat civil.
  • Allotjament amb hotel rural a la Cerdanya (dormir + esmorzar, dissabte i diumenge amb una habitació doble.)

No s'inclou:

  • El transport i equip d'esquí.
  • En cas de voler un altre llit supletori té un cost de 20 €.

Tarifes: 170 € Persona


* llegenda nivells de dificultat
[ home ]   [ Qui Som? ]   [ Estiu ]   [ Hivern ]   [ Formació ]   [ Programes ]   [ Agenda ]   [ Reserva ]   [ Altres ]  [ login ]

guiesdemuntanya.net & x-canyoning.com guies de barrancs i muntanya © 2013
info@guiesdemuntanya.net www.guiesdemuntanya.net 644 31 75 08 contactar
[ nota legal ]  © 2013
* nota: la cistella generarà una pre-reserva de les activitats