idioma: 
0 Activitat(s)
TOTAL 0.00 €

Vols continuar navegant per la web o finalitzar la teva pre-reserva ara?


Rafting i Barranquisme

Multiaventura per a tots! Rafting mes Barranquisme a la Cerdanya i el Pallars. Per 79 €!!

El programa Multiaventura ràfting mes barranquisme, està pensat per a famílies o grups d'amics que vulguin passar un cap de setmana entre la Cerdanya i el Pallars Subirà, gaudint de les activitats més sol·licitades de l'estiu. La Multiaventura de ràfting i barranquisme a la Cerdanya és un programa innovador en aquest sector i som l'única empresa de la Cerdanya que ofereix aquest servei de multiaventura. Per a l'activitat del ràfting col·laborem amb una empresa situada a Sort, al Pallars Subirà, La Rafting Company, compten amb els millors guies de ràfting i caiac de Sort, tots ells professionals i titulats, la seva àmplia experiència us aportaran una jornada completa de diversió entre les aigües més braves de la Noguera Pallaresa. En el barranquisme o descens de barrancs, et guiaran els Guies de Bellver de Cerdanya, guies titulats amb molts anys d'experiència en el sector del barranquisme i amb un ampli currículum de descensos de barrancs a mig món, alguns d'ells a; Illa Reunion, Nepal, Brasil, Cabo Verde ... La Multiaventura de la Cerdanya amb les activitats de barranquisme mes ràfting és un programa seriós i de qualitat, tots som professionals i titulats en sector, e intentem buscar la millor relació qualitat-preu en les activitats.

PROGRAMACIÓ:
1 - Dia: Barranquisme (Possibilitat d'afegir una via ferrada a la Cerdanya).
   - Allotjament a l'hotel o apartament* 
2 - Dia: Rafting. Tram de Llavorsi a Sot 17 km

DESCRIPCIÓ DE LES ACTIVITATS D'AVENTURA:

Barranc del Forat de Bóixols. Nivell Iniciació.

El barranc del Forat de Bóixols és un descens situat al poble de Bóixols, petit poble entre Tremp i Organyà. El Forat de Bóixols és una petita joia on tenim tots els al·licients que pugui tenir un barranc, només començar ja tenim un salt, i tot seguit continuarem amb més salts, en el Bóixols també ens trobarem amb algun ràpel, un d'ells de 18 metres desplomat on tota l'aigua ens caurà a sobre, i petites desgrimpades. El descens del Forat de Bóixols és d'iniciació i apte per a la gran majoria de gent, encara que sigui un barranc "fàcil" és divertit i molt entretingut, a més a la primavera el color de l'aigua és espectacular "blau turquesa". La seva millor època per descentra'l es a principis de primavera i estiu. El Forat de Bóixols té un accés de 15 "i un retorn de 30" còmodes i bonics. Tenim que destacar l'últim salt del Bóixols (veure foto) es pot saltar de diferents nivells, arribant fins als 8-9 metres màxim. El descens acaba en un preciós pont romànic amb una gran badina on ens canviarem i ens podrem banyar.

Requeriments mínims: Per realitzar el Forat de Bóixols no és necessària una experiència prèvia, només cal saber nedar i un mínim de condició física.

Fitxa tècnica:
Situació: Bóixols. Pallars Jussà. A 2h de Lleida. 1h 20/30 de Puigcerda (La Cerdanya)
Edat mínima: 12 anys.
Dificultat: Mitjana.
Té: Salts, ràpel.
Aquàtic: Si.
Millor època: Primavera / Estiu.
Durada: 2:30 / 3 hores aprox.

Observacions: Ideal per a famílies i persones que ja han fet altres descensos de barrancs de nivell fàcil / mig.

Material a portar pel barranquisme: http://www.guiesdemuntanya.net/material-de-barranquismo

Descens de Rafting, tram de Llavorsí a Sort 17km.

El ràfting és una activitat esportiva que consisteix en el descens o navegació per un tram de riu amb una barca, juntament amb altres tripulants, seguint les ordres del guia o responsable de l'embarcació.

El descens de rafting que es realitza es el tram clàssic de navegació de la Noguera Pallaresa, són 17 km molt continus, actius amb desnivell i ràpids. Iniciarem el nostre recorregut a Llavorsí, poble típic del Pirineu, després d'un briefing de seguretat i una pràctica bàsica pels guies professionals. Els primers quilòmetres del ràfting seran tranquils i ens permetrà adaptar-nos als moviments de la barca i al material. De manera progressiva cada vegada ens anirem trobant amb mes ràpids, que convertiran el nostre ràfting en un descens ple d'aventures, ens trobarem amb algun pas conegut com "la rentadora", "el quatre llarg", el "salt de l'Àngel" o " la sirga ". Aquest tram de ràfting creiem que és ideal perquè tots els participants quedin contents i amb ganes de repetir. Aquesta és una activitat de mig dia que es realitza sempre pels matins, i estarem navegant durant dues hores al riu Noguera Pallaresa.

Requisits: Per a aquest ràfting no és necessària una experiència prèvia. L'edat mínima varia depenent del cabal i l'època de l'any.

Què inclou el preu:

  • Guies de barrancs / alta muntanya de la Cerdanya.
  • Guies de Ràfting de la Rafting Company.
  • Material tècnic i de seguretat necessari.
  • Assegurança de Responsabilitat Civil, assegurança d'accidents.
  • Allotjament (Segons el paquet contractat)

No s'inclou:

  • El transport fins al lloc de l'activitat.
  • Suplement per fer una via ferrada a la Cerdanya 30 €

Tarifa multiaventura de ràfting i barranquisme: 79 € persona sense allotjament.

Tarifa multiaventura de ràfting, barranquisme i allotjament rural:

  1. Apartaments de 4/5 Pax: 75 € nit + 79 € pax de ràfting i barranquisme.
  2. Apartaments de 6/7 Pax: 95 € nit + 79 € pax de ràfting i barranquisme.
  3. En hotel amb habitació doble + AD: 115 € persona amb activitats incloses.

Activitats realitzades per la Companyia de Guies de Bellver de Cerdanya i La Rafting Company.

 


* llegenda nivells de dificultat
[ home ]   [ Qui Som? ]   [ Estiu ]   [ Hivern ]   [ Formació ]   [ Programes ]   [ Agenda ]   [ Reserva ]   [ Altres ]  [ login ]

guiesdemuntanya.net & x-canyoning.com guies de barrancs i muntanya © 2013
info@guiesdemuntanya.net www.guiesdemuntanya.net 644 31 75 08 contactar
[ nota legal ]  © 2013
* nota: la cistella generarà una pre-reserva de les activitats