idioma: 
0 Activitat(s)
TOTAL 0.00 €

Vols continuar navegant per la web o finalitzar la teva pre-reserva ara?


Programes

El Pirineu ofereix una multitud d'activitats de tots els nivells, per tots els gustos i durant tot l'any que us permetran gaudir de la natura i l'aire lliure tot practicant les activitats que més us facin disfrutar.

La Cerdanya és una comarca que per la seva situació, al centre del Pirineu Oriental Català, permet aproximacions curtes a diverses modalitats esportives de muntanya durant tot l'any.

La Companyia de Guies de Bellver de Cerdanya us ofereix una àmplia varietat de programes d'activitats per tal de que la vostra única preocupació sigui gaudir del medi natural amb els millors professionals. Tenim preparats programes de multiaventura on podreu practicar barranquisme, vies ferrades i espeleologia en un mateix cap de setmana; programes d'ascencions per fer els cims més emblemàtics, els més remots o els més difícils; programes hivernals d'esquí de travessa on descobrireu el món màgic de la neu i els descensos més salvatges i, programes de raquetes de neu que us permetran caminar pel damunt de llacs congelats, descobrir petjades d'animals i caminar per boscos nevats de gran bellesa.

 


* llegenda nivells de dificultat
[ home ]   [ Qui Som? ]   [ Estiu ]   [ Hivern ]   [ Formació ]   [ Programes ]   [ Agenda ]   [ Reserva ]   [ Altres ]  [ login ]

guiesdemuntanya.net & x-canyoning.com guies de barrancs i muntanya © 2013
info@guiesdemuntanya.net www.guiesdemuntanya.net 644 31 75 08 contactar
[ nota legal ]  © 2013
* nota: la cistella generarà una pre-reserva de les activitats