idioma: 
0 Activitat(s)
TOTAL 0.00 €

Vols continuar navegant per la web o finalitzar la teva pre-reserva ara?


Clàssiques de la Cerdanya

La Cerdanya és una de les comarques que alberga alguns dels cims més elevats del Pirineu Oriental, la majoria dels quals són del tot adequats per accedir-hi durant els mesos d'hivern i primavera, quan la neu hi és present. Estem parlant d'una zona on hi ha més de vint muntanyes amb una alçada superior a 2800 metres.

La Companyia de Guies de Bellver de Cerdanya us ofereix la possibilitat de realitzar ascencions hivernals als cims més clàssics de la Cerdanya.

 

Algunes de les clàssiques hivernals són:

Ascenció al Puigmal (2910 mts.) des de 'estació d'esquí francesa que porta el mateix nom.

La Tossa Plana de Lles (2916 mts.) és la segona muntanya més alta del Pirineu Oriental. Els seus suaus pendents des de la cara sud són ideals per accedir-hi quan la neu cobreix la muntanya.

El Puigpedrós (2914 mts.) és una dels cims més adequats per accedir-hi amb raquetes i és la talaia perfecta per observar la Cerdanya des de l'aire!

El Pic de la Mina de Pimorent (2683 mts.) és un cim situat en una de les zones més innivades del Pirineu, ideal per a la iniciació a les ascencions hivernals.

El Pic del Carlit (2921 mts.) és la muntanya mes emblematica de la Cerdanya.

 

Requisits per realitzar l'activitat: Condicions físiques adequades a l'activitat contractada. Tenir conceptes bàsics d'alpinisme, utilització dels grampons i piolet. Coneixement i maneig del material de seguretat, ARVA, pala i sonda.

Material necessari:
Equip complet de roba hivernal adequada, * piolets, grampons o raquetes, bastons, motxilla tècnica, ARVA, pala, sonda, ulleres de sol i torb, menjar i beguda.

* Segons itinerari

Què inclou el preu:

  • Guia de Muntanya de la Cerdanya (Tècnic espotiu d'alta muntanya)
  • Material tècnic de seguretat.
  • Assegurança d'accidents i responsabilitat civil.

No s'inclou: El transport.

Tarifes: 150 € Grup

 

 


* llegenda nivells de dificultat
[ home ]   [ Qui Som? ]   [ Estiu ]   [ Hivern ]   [ Formació ]   [ Programes ]   [ Agenda ]   [ Reserva ]   [ Altres ]  [ login ]

guiesdemuntanya.net & x-canyoning.com guies de barrancs i muntanya © 2013
info@guiesdemuntanya.net www.guiesdemuntanya.net 644 31 75 08 contactar
[ nota legal ]  © 2013
* nota: la cistella generarà una pre-reserva de les activitats