idioma: 
0 Activitat(s)
TOTAL 0.00 €

Vols continuar navegant per la web o finalitzar la teva pre-reserva ara?


Multiaventura 3 Dies

MULTIAVENTURA A LA CERDANYA. CAP DE SETMANA DE BARRANQUISME, GORGUES DE NURIA + GORGUES DEL LLECH + VIA FERRADA + HOTEL PER 176€ 

El programa de multiaventura de tres dies a la Cerdanya es un dels més intensos que oferim al Pirineu Oriental, concretament a la zona de la Cerdanya Catalana i Francesa. Aquesta multiaventura consta de tres activitats, dues són de barranquisme, les gorgues del Llech, el Nuria i la tercera és una via ferrada, Cingle de Cal Curt.


A la Multiaventura de la Cerdanya hem escollit dos dels millors descensos de barrancs del Pirineu Oriental; el barranc o gorgues del Llech i les gorgues de Núria, es podrien catalogar amb una dificultat mitjana-alta dins dels descensos de la zona. La via ferrada que farem es troba situada al Berguedà concretament a Vallcebre, aproximadament a uns 25min de Bellver de Cerdanya, aquesta ferrada està molt ben equipada en quant a seguretat i qualitat del material, a més tindrem l'opció d'escollir el nivell de dificultat ja que en el mateix lloc tenim la via ferrada de les Roques de l'Enpalomar o la ferrada de Cingle de Cal Curt. El programa de multiaventura a la Cerdanya està pensat per a un públic amb experiència en el descens de barrancs i vies ferrades, ja que es requereix un mínim de coneixements tècnics i una bona forma física. Per la ubicació dels barrancs i la via ferrada, és un programa apte per a gent de Barcelona i rodalies.

Les activitats estan programades per sortir des de Puigcerdà (Cerdanya), és el punt intermig per realitzar les tres activitats, aproximadament es troben entre 40 min i 1:20 min.

PROGRAMA DE MULTIAVENTURA 3 DIES

  • Dia 1: Descens del barranc del Llech.
  • Dia 2: Via Ferrada del Cingle de Cal Curt / Roques de l'Enpalomar
  • Dia 3: Descens del Barranc de Núria

DESCRIPCIÓ DE LES ACTIVITATS

Gorgues del Llech. Nivell Avançat.

El barranc del Llech es el millor de tot el Pirineu Oriental o la Cerdanya Francesa, les seves formacions polides són espectaculars, amb multitud de tobogans i marmites enormes i profundes, sempre plenes d'aigua sense cap perill de tocar contra cap pedra. El Llech podria ser el més semblant a un parc aquàtic (no mal interpretar com fàcil), a dintre el barranc ens trobarem amb tobogans, salts i un sol ràpel. Tenim que destacar el salt mes gran que es de 10 metres, tobogans de 14 metres, un dels quals és una llançadora i un altre anomenat killer.


Barranc de Núria. Nivell Expert.

El barranc de Núria és sens dubte el més canyer i esportiu de tot Catalunya, no hi ha altre igual per les seves característiques, és molt aquàtic i tècnic, té grans salts de fins a 12 metres i tobogans de fins a 18 metres, us sortirà tota la adrenalina ja que els Guies de Bellver el coneixem i el treballem millor que ningú, ens coneixem fins a l'última pedra, de fet aquest barranc ho hem re equipat nosaltres amb l'ajuda d'algun amic. Les gorgues de Núria és un barranc tècnic i no pot ser apte per a principiants per la tècnica que requereix. El Barranc de Núria té un recorregut molt variat, ràpel, salts, tobogans, des grimpades i caos de blocs. A destacar el seu caudal permanent d'aigua. La millor època d'aquest descens és a partir de la primavera. Si voleu emocions guapes contacta amb Jordi de la Companyia de Guies de Bellver de Cerdanya.

Requisits mínims per els barrancs: Dominar bé la tècnica de ràpel, no tenir vertigen, saber nedar amb soltesa i una bona condició física.

Via ferrada de Cal Curt.

Es sens dubte la via ferrada més difícil de les que hi ha a Vallcebre (Berguedà). Aquesta està situada al davant de la via de les Roques de l'Empalomar, i transcorre per unes parets amb trams, més verticals i, en ocasions trobarem passos desplomats on haurem de tirar amb força del nostres braços. Aquesta Via ferrada a estat la penúltima que a construït en aquest sector de Vallcebre. 

La via ferrada de Cal Curt es tracta d'un complet itinerari d'aproximadament entre una hora i mitja i dues hores, amb un recorregut atlètic i aeri on ens trobarem amb ponts tibetans, trams desplomats on el força dels nostres braços serà indispensable per progressar, els esglaons es troben mes separats del que és habitual, passos horitzontals amb cadenes i trams on sovint és necessària l'ajuda del guia i l'ús de la corda per assegurar la progressió.
Un cop al cim podrem gaudir d'unes vistes espectaculars que si el dia acompanya ens deixés veure el Puigmal, Puigllançada, el Moixeró, Rasos de Peguera i els jaciments de Fumanya (paret en la qual s'han trobat petjades de dinosaures i fòssils).

Requisits Via Ferrada: Imprescindible haver realitzat altres vies ferrades amb anterioritat, no tenir vertigen, bona forma física. 

Material necessari a portar al barranc: http://www.guiesdemuntanya.net/material-de-barranquismo

Què inclou el preu:

  • Guies de barrancs / alta muntanya de la Cerdanya. 
  • El material tècnic i de seguretat necessari.
  • Assegurança de responsabilitat civil, assegurança d'accidents.
  • Allotjament amb hotel rural a la Cerdanya (dormir + esmorzar, dissabte i diumenge amb una habitació doble)

No s'inclou: 

  • El transport. 
  • En cas de voler un altre llit supletori té un cost de 20€ Pax.

Tarifa multiaventura Cerdanya: 176 € Persona

 


* llegenda nivells de dificultat
[ home ]   [ Qui Som? ]   [ Estiu ]   [ Hivern ]   [ Formació ]   [ Programes ]   [ Agenda ]   [ Reserva ]   [ Altres ]  [ login ]

guiesdemuntanya.net & x-canyoning.com guies de barrancs i muntanya © 2013
info@guiesdemuntanya.net www.guiesdemuntanya.net 644 31 75 08 contactar
[ nota legal ]  © 2013
* nota: la cistella generarà una pre-reserva de les activitats