idioma: 
0 Activitat(s)
TOTAL 0.00 €

Vols continuar navegant per la web o finalitzar la teva pre-reserva ara?


Multiaventura estiu Cerdanya

La Multiaventura és un conjunt d'activitats a l'aire lliure que consisteixen en realitzar esports d'aventura, alguns d'ells són el barranquisme, rafting, vies ferrades, escalada, ràpel, raquetes de neu, senderisme i alguns altres. Per realitzar qualsevol d'aquestes activitats és imprescindible que el monitor o guia disposi de la titulació específica.
A la Cerdanya situada al Pirineu Oriental hem creat tres paquets de multiaventura per a tots els públics, des dels més petits als més atrevits.

Per a nosaltres la paraula "Multiaventura" no és significat d'activitats barates i de mala qualitat, ho interpretem com una barreja de diferents esports d'aventura i amb un preu raonable. Les Multiaventuras barates solen sortir cares, a més, contribueixes a que grans empreses "explotin" laboralment els guies que realitzen les activitats.

1 - Multiaventura Familiar a la Cerdanya.

Aquesta multiaventura està pensada per a famílies amb nens petits (a partir de 7 anys). Les activitats són, un descens de barranquisme al Berguedà, el Forat Negre, una cova d'iniciació, la cova d'Anes i una ascensió d'una via ferrada, La Canalassa o les Roques de l'Enpalomar.

2 - Programa de barranquisme a la Cerdanya de Llech + Núria.

Aquest projecte està pensat per a un públic més barranquista. Es tracta de realitzar dos dels millors descensos del Pirineu Oriental. El barranc del Llech es podria dir que és el millor de la Cerdanya Francesa, és un descens molt actiu i aquàtic, d'un nivell mitjà. El Nuria es podria catalogar com un barranc més tècnic que el Llech, els seus grans tobogans, salts, desgrimpades i la seva aproximació el fa més dur.

3 - Multiaventura a la Cerdanya de tres dies.

Aquesta multiaventura a la Cerdanya inclo els barrancs del Llech i Nuria a mes d'una via ferrada de nivell mitjà al Berguedà, les Roques de l'Enpalomar o la del Cingle de Cal Curt.

4- Multiaventura Rafting mes Barranquisme a la Cerdanya i el Pallars.

El programa Multiaventura ràfting mes barranquisme, està pensat per a famílies o grups d'amics que vulguin passar un cap de setmana entre la Cerdanya i el Pallars Subirà, gaudint de les activitats més sol·licitades de l'estiu. 

Aquestes multiaventures o programes de barranquisme a la Cerdanya tenen l'opció de canviar els nivells de dificultat tant en barrancs com de les vies ferrades.

 


* llegenda nivells de dificultat
[ home ]   [ Qui Som? ]   [ Estiu ]   [ Hivern ]   [ Formació ]   [ Programes ]   [ Agenda ]   [ Reserva ]   [ Altres ]  [ login ]

guiesdemuntanya.net & x-canyoning.com guies de barrancs i muntanya © 2013
info@guiesdemuntanya.net www.guiesdemuntanya.net 644 31 75 08 contactar
[ nota legal ]  © 2013
* nota: la cistella generarà una pre-reserva de les activitats