idioma: 
0 Activitat(s)
TOTAL 0.00 €

Vols continuar navegant per la web o finalitzar la teva pre-reserva ara?


Llech + Nuria. Cerdanya

MULTIAVENTURA A LA CERDANYA. CAP DE SETMANA DE BARRANQUISME, GORGUES DE NURIA + GORGUES DEL LLECH + HOTEL POR 145€ 

La Cerdanya i les comarques que limiten amb ella (Alt Urgell i Berguedà) posseeixen llocs variats i privilegiats per realitzar activitats diverses, lúdiques i esportives en el medi natural com el barranquisme.
Hem combinat un paquet d'activitats pel cap de setmana a la Cerdanya, on us oferim la possibilitat de realitzar dos dels millors descensos de barrancs del Pirineu Oriental. Durant l'estada del cap de setmana, es tracta del descens del barranc del Llech, barranc molt divertit i situat a 1:20 h de Puigcerda, i el nostre següent barranc serà les gorgues de Núria, podríem dir que és el barranc més canyer de Catalunya , situat a Ribes de Freser ia 1h de la Cerdanya.
Aquest és un dels programes més apreciats pels participants de Barcelona i rodalies. Només apte per a gent amb experiència en maneig de cordes i descensos de barrancs tècnics.

 

 

 

PROGRAMA CAP DE SETMANA DE MULTIAVENTURA (Llech + Nuria)

  • Dissabte: Descens del barranc del Llech
                       Nit en allotjamen rural
  • Diumenge: Sortida de l'hotel direcció Barcelona, descens del Barranc de Núria

DESCRIPCIÓ DE LES ACTIVITATS

Gorgues del Llech. Nivell Avançat.

El barranc del Llech és el descens estrella de tot el Pirineu Oriental Francès, sense cap dubte és el més bonic, amb unes formacions espectaculars a causa del seu cabdal permanent d'aigua. Podríem dir que el barranc del Llech es famós per els sues tobogans polits i les seves marmites enormes i profundes, sempre plenes d'aigua i sense cap perill de picar contra cap pedra ni res semblant. No hi ha cap barranc igual que el Llech. Es el més semblant a un parc aquàtic (no mal interpretar com a fàcil), el descens del Llech és un seguit de tobogans, salts i un únic ràpel, i sense "temps mort", és gairebé tot seguit. En el barranc del Llech tenim que destacar un salt de 10 metres, el tobogan "llençadora", de 14 metres, el "killer"  tobogan molt vertical, una petita badina amb el nom de "rentadora" (perillosa amb molta aigua, per el drosatge que te), el tobogan "reverso", i alguna altre sorpresa. El descens del Llech es pot baixar de moltes maneres, però la millor manera de gaudir-lo és amb la Companyia de Guies de Bellver de Cerdanya, ens coneixem fins a l'última pedra i tots els secrets del barranc. La millor època per fer el barranc del Llech és des de la primavera fins a mitjans de setembre. Situat a Prades del Conflent, Pirineu Oriental Frances. A 1:20h de Puigcerdà, la Cerdanya.

Requeriments mínims: Per fer el barranc del Llech és inprescindible saber nedar amb soltesa ja que el descens del Llech és molt aquàtic. No tenir por als salts i tobogans. Podem programar el barranc del Llech com el nostre primer barranc.

Fitxa tècnica Gorgues del Llech:
Situació: Prades, 2h: 15 de Barcelona
Edat mínima: 10 anys
Dificultat: Mitjà
Té: Salts, tobogan, ràpel.
Aquàtic: Si
Millor època: Primavera / Estiu
Durada: 3.30 hores aprox.
Observacions: Espectacular formació, ple de tobogans i salts, un tobogan llançadora. Molt aquàtic. El millor de tot el Pirineu.

Barranc de Núria. Nivell Expert.

El barranc de Núria podríem dir que és un dels millors de Catalunya. Es tracta d'un descens tècnic, molt aquàtic i amb algun pas compromès on haurem de demostrar les nostres bones habilitats en la pràctica del barranquisme. Engorjat molt format degut al seu cabal permanent i amb algun tram estret i complicat. En aquest descens ens trobarem amb salts de 12 metres, diversos tobogans, algun 18 metres, desgrimpades i ràpel. El Núria es divideix en dos trams: la part superior, és curta però molt intensa, amb tobogans, salts i 2 rapels,  la inferior és més llarga i una mica menys tècnica però mes física, també tenim salts, tobogans, desgrimpades, caos de blocs i rapel. Els professionals de la Companyia de Guies de Bellver de Cerdanya ens coneixem el barranc de Núria a la perfecció ja que amb el pas del temps, nosaltres mateixos, els Guies de Bellver, ho hem anat reequipant amb instal·lacions noves. El Nuria no és un barranc d'iniciació a causa dels seus grans salts, tobogans i l'abundància d'aigua. Cal destacar que té un accés d'una hora i mitja. El Barranc de Nuria només apte per a gent amb una preparació física i tècnica adequada. Queda a prop de Barcelona 1:30 h aprox i a 1h de Puigcerdà. Sens dubte el barranc de Núria és un dels millors del Pirineu Oriental Català.

Requeriments mínims: Per fer el barranc de Nuria es aconsellable dominar la tècnica de ràpel, no tenir vertigen, saber nedar amb soltesa i una bona condició física. Té un accés de 1:30 minuts.

Fitxa tècnica Barranc de Núria:
Situació: Ribes de Freser, 1:30 de Barcelona
Edat mínima: 18 anys
Dificultat: Difícil
Té: Salts, tobogans, ràpel
Aquàtic: Si
Millor època: Estiu
Durada: 4 hores aprox.
Observacions: Tobogans de mes de 17 metres i salts de 12 metres

Material necessari a portar al barranc:

• Calçat esportiu o bota de muntanya de canya alta.
• Calçat de recanvi.
• Banyador i tovallola.
• Crema protectora solar.
• Per a aquells que portin ulleres, s'aconsella fixar-les per no perdre-les.
• Roba d'abric, en funció de la previsió meteorològica o època.
• Menjar, begudes i barretes energètiques per portar durant l'activitat.

Què inclou el preu:

  • Guies de barrancs / alta muntanya de la Cerdanya.
  • Material tècnic i de seguretat necessari.
  • Assegurança de responsabilitat civil, assegurança d'accidents.
  • Allotjament en hotel rural a la Cerdanya, 1 nit. Nit de dissabte a diumenge amb una habitació doble amb esmorzar inclós.

No s'inclou:

  • El transport. 
  • En cas de voler un altre llit supletori té un cost de 20€ Pax.

Tarifa multiaventura Cerdanya Llech + Nuria: 145 € Persona


* llegenda nivells de dificultat
[ home ]   [ Qui Som? ]   [ Estiu ]   [ Hivern ]   [ Formació ]   [ Programes ]   [ Agenda ]   [ Reserva ]   [ Altres ]  [ login ]

guiesdemuntanya.net & x-canyoning.com guies de barrancs i muntanya © 2013
info@guiesdemuntanya.net www.guiesdemuntanya.net 644 31 75 08 contactar
[ nota legal ]  © 2013
* nota: la cistella generarà una pre-reserva de les activitats