idioma: 
0 Activitat(s)
TOTAL 0.00 €

Vols continuar navegant per la web o finalitzar la teva pre-reserva ara?


Guies de Bellver de Cerdanya

Guies de Bellver de Cerdanya

La companyia de Guies de Bellver de Cerdanya és una petita empresa local fundada per Jordi, apassionat de la muntanya, els barrancs i l'esquí.

Guiesdemuntanya.net es troba situada al poble de Bellver de Cerdanya, Lleida, dins del Pirineu Oriental de Catalunya, en un marc incomparable de muntanya on poder portar a terme les vostres activitats. Ens avalen anys d'experiència, som professionals del sector i disposem de totes titulacions oficials.

Jordi és Guia de Barrancs, Tècnic Esportiu d'Alta Muntanya, Guia Acompanyant de Muntanya UIMLA i TD II d'Esquí Alpí, titulat per l'escola de Benasc EMB i Pont de Suert ECEM, membre de l'Associació Espanyola de Guies de Muntanya AEGM n. 373. Com a guia titulat està inscrit en el registre oficial de professionals de l'esport de Catalunya (REP) número d'inscripció en el REP 000103.


Dedicat en exclusiva a aquesta professió, especialment a l'esquí de muntanya i al descens de barrancs, disciplines que més practica. Actualment compta amb un llarg historial de barrancs realitzats per tot el món i de totes les dificultats com la Trou de Fer a l'Illa Reunió, Madeira, Cabo Verde, Brasil i molts altres llocs que ens han aportat moltíssima experiència. Aquesta dilatada experiència en el descens de barrancs ens permet transmetre les millors a sensacions als nostres clients.

Disposem de Guies d'Alta Muntanya, professors d'Esquí i Guies de Barrancs tots ells titulats i amb experiència.

IMPORTANT!!
Si us plau ajuda al col · lectiu de guies titulats, demanant la identificació necessària abans de contractar una activitat. La credencial amb la qual s'ha d'identificar un guia Espanyol és un carnet de la AEGM (Associació Espanyola de Guies de Muntanya) o el titul, exemple del carnet de guia aegm. Tots els guies titulats i membres de l'associació han de disposar d'un carnet com aquest on descriu la modalitat de la qual esta titulat, en cas de no disposar d'el carnet es pot identificar amb un logotip de l'associació o ensenyant el titul. Si no disposa de cap credencial, t'esta prenent el pèl i perjudicant la nostra professió. Moltes gràcies per col · laborar!!.

Al carnet pot haver diverses titulacions:

  • Guia d'alta muntanya
  • Tècnic esportiu d'alta muntanya
  • Guia acompanyant de mitja muntanya
  • Guia de barrancs
  • Guia d'escalada en roca

La Companyia de Guies de Bellver de Cerdanya és una empresa dedicada al guiatge de grups reduïts, així poder donar un millor servei de l'activitat i un tracte més personalitzat. Cerquem una bona qualitat del servei i una bona relació Guia-Client a preus competitius. 


* llegenda nivells de dificultat
[ home ]   [ Qui Som? ]   [ Estiu ]   [ Hivern ]   [ Formació ]   [ Programes ]   [ Agenda ]   [ Reserva ]   [ Altres ]  [ login ]

guiesdemuntanya.net & x-canyoning.com guies de barrancs i muntanya © 2013
info@guiesdemuntanya.net www.guiesdemuntanya.net 644 31 75 08 contactar
[ nota legal ]  © 2013
* nota: la cistella generarà una pre-reserva de les activitats