idioma: 
0 Activitat(s)
TOTAL 0.00 €

Vols continuar navegant per la web o finalitzar la teva pre-reserva ara?


Esquí Freeride

SKI FREERIDE

Al Pirineu tenim un bon nombre de muntanyes exigents, amb pendents llargues, dretes i exposades. Alguns dels itineraris d’esqu’i freeride recorren per estrets corredors o àmplies vessants on s'entremesclen la roca i la neu i ens obliguen a esquiar amb solvència i seguretat per pendents de 40 a 45 º. A la Cerdanya, Andorra o a l’Ariège També podem trobar molts itineraris clàssics, les típiques muntanyes amb pales ideals per gaudir, des d'alguna ascensió molt coneguda a terrenys que gairebé ningú visita duran la temporada.

L'activitat d'esqui freeride està dirigida per a bons esquiadors de pista que volen experimentar noves sensacions a través de l'esquí freeride a la zona de la Cerdanya. Es una activitat per a un public amb un bon nivell d'esqui alpi i que busquen sensacions diferents a l'alta muntanya, com l'esquí Freeride combinat amb l'alpinisme.

Aquesta modalitat d'esquí Freeride està enfocada a la zona del Pirineu Oriental, concretament a la Cerdanya, a una escasa 1:30 de Barcelona, on podrem disfrutar del millor esqui freeride en plena alta muntanya a la Cerdanya, les nostres zones d'actuació principals seran a la Serra del Cadi, Cambre d'Aze, les Valletes, Andorra i bona part del Pirineu Oriental.

L'activitat principal serà l'Esquí Fora Pista (Freeride) combinat amb l'alpinisme per gaudir de uns bons descensos com la Canal de l'Ordiguer o la del Cristall entre d'altres. Aquestes ascencions seran guiades per un Guia Professional que coneix a la perfecció els itineraris, i que en tot moment controlara la nostra seguretat. Guies de muntanya proporcionara el material de seguretat necessari. 

Perills de l'esquí freeride:

La muntanya hivernal presenta una sèrie de dificultats i perills objectius que s'han de tenir sempre presents. Sens dubte les allaus són la principal amenaça. Per evitaro només es pot aconsellar al màxim la prevenció. Aquestes mesures comencen seguint les condicions metereològiques i l'evolució de les condicions. És important la selecció de la travessia a realitzar, contrastant les condicions de l'itinerari i deixar-te aconsellar per un guia de muntanya de la zona.

Llegenda de dificultat:
Escala que delimita inclinació i configuració del terreny.

  • S1-Terrenys plans o mínimament inclinats.
  • S2-Terrenys poc inclinats, amb fàcil maniobrabilitat.
  • S3-Pendent moderada, inferior als 35 º amb amplitud per girar.
  • S4-Pendent superior als 35 º - 40 º, terreny estret i obligat en els girs amb dificultats naturals com; corredors, esquerdes, cornises.
  • S5-Pendents molt fortes, superiors als 45 º, molt obligades i amb gran exposició. És la frontera de l'esquiador d'alt nivell.
  • S6-Inclinació superior als 50 º, amb pendents molt difícils que exigeixen una tècnica especifica. Es considera esquí extrem.

Escala de valoració global de l'itinerari:

  • * Itinerari fàcil, assequible a qualsevol esquiador amb una minima experiència.
  • ** Itinerari que exigeix una certa experiència de muntanya hivernal i tècnica de descens, assequible a tot esquiador amb una experiència mitjana en bones condicions.
  • *** Itinerari compromès, que exigeix experiència, un bon entrenament, amb trams delicats i exposats i pendents sostingudes. Pot exigir l'ús de piolet, grampons i corda.

 

 

 


* llegenda nivells de dificultat
[ home ]   [ Qui Som? ]   [ Estiu ]   [ Hivern ]   [ Formació ]   [ Programes ]   [ Agenda ]   [ Reserva ]   [ Altres ]  [ login ]

guiesdemuntanya.net & x-canyoning.com guies de barrancs i muntanya © 2013
info@guiesdemuntanya.net www.guiesdemuntanya.net 644 31 75 08 contactar
[ nota legal ]  © 2013
* nota: la cistella generarà una pre-reserva de les activitats