idioma: 
0 Activitat(s)
TOTAL 0.00 €

Vols continuar navegant per la web o finalitzar la teva pre-reserva ara?


Escalada Esportiva

Des de la Cerdanya com a punt de partida, tenim moltes opcions per a la pràctica d'escalada esportiva i, és a les vies curtes i ben equipades on podrem buscar la superació de dificultat de grau. La companyia de Guies de Bellver de Cerdanya organitza cursos d'iniciació i guiatges.

A continuació trobareu alguns dels sectors d'escalada esportiva  als quals podem accedir des de la Cerdanya:

 


 

Escalada Esportiva:

Llo-França: Sector molt ben equipat que actualment té més de 50 vies d'esportiva, amb un grau entre 4º y 8a, amb bona qualitat de roca (quarsita) i amb bona orientació S / W. A més també disposa d'una via ferrada i un petit sector de dry tooling amb dues vies, una de M5 i M7. Actualment estan obrint més vies, tant d'esportiva com de dry tooling.

Coll de Nargó-Alt Urgell: A Coll de Nargó podem trobar un munt de sectors, amb molta varietat de grau i amb vies esportives o de diversos llargs. Aquest sector de l'Alt Urgell és d'una roca calcària excel·lent. Sectors: Puck i No Puc, Anima, Pell vermella, tots ells molt bons i equipats.

Perles: Al petit poble de Perles també trobarem infinitat de vies i per a tots els públics, a més d'un bon accés a peu. Sectors de Perles: Els Roures, Roc d'en Betriu, Agulla d'Alba. Roca de tipus calcárea.

Què inclou el preu:

  • Guia de Muntanya de la Cerdanya (Tècnic espotiu d'alta muntanya)
  • Material tècnic.
  • Assegurança d'accidents i responsabilitat civil.

No s'inclou: El transport i allotjament.

Tarifes: 150€. De 1 a 6 pax.


* llegenda nivells de dificultat
[ home ]   [ Qui Som? ]   [ Estiu ]   [ Hivern ]   [ Formació ]   [ Programes ]   [ Agenda ]   [ Reserva ]   [ Altres ]  [ login ]

guiesdemuntanya.net & x-canyoning.com guies de barrancs i muntanya © 2013
info@guiesdemuntanya.net www.guiesdemuntanya.net 644 31 75 08 contactar
[ nota legal ]  © 2013
* nota: la cistella generarà una pre-reserva de les activitats