idioma: 
0 Activitat(s)
TOTAL 0.00 €

Vols continuar navegant per la web o finalitzar la teva pre-reserva ara?


Condicions

 1. CONDICIONS DE RESERVA

 • Totes les tarifes individuals i paquets d'activitats oferts per guiesdemuntanya estan pensats per a grups mínims de 4 persones (a excepció d'algunes activitats o paquets que requereixen un nombre mínim específic diferent de 4, ja indicat). 

 • Per grups menors de 4 persones, en algunes de les activitats les tarifes es veuran augmentades. Podeu consultar els preus a la nostra pàgina web o trucant a les nostres oficines. 

 • Per a qualsevol servei s'haurà d'abonar les següents quantitats en concepte de reserva (per transferència bancària).

  * Per activitats individuals: 20% per persona i activitat. 
  * Per estades de cap de setmana o 3 dies: 20%  per persona. 
  * Per a la resta d'estades, consultar preus. 

 • La quantitat restant s'hauran d'abonar el dia d'arribada del grup, si pot ser en efectiu.

 • Tota reserva no es considerarà vàlida i amb els drets que aquesta implica, fins que no s'hagi rebut la restreta. 2.GESTIÓ DE ANUL·LACIONS 

 • Si per qualsevol motiu, un cop feta la reserva de qualsevol dels nostres programes o activitats, hagués alguna persona que anul·lés la seva reserva, haurà de fer-se càrrec dels següents càrrecs per anul·lació: 

 1. Qualsevol anul·lació anterior als 5 dies a l'arribada, s'haurà d'abonar per despeses d'anul·lació i penalitzacions conseqüents, un import corresponent al 30% de la quantitat abonada en concepte de reserva. 

 2. Si hi ha una anul·lació el mateix dia de l'activitat, el client perdrà la quantitat abonada com a reserva, siguin quins siguin els motius d'aquesta anul·lació.

 

 3.CONSIDERACIONS A TENIR EN COMPTE

 • Tots els paquets oferts són programacions tancades. Qualsevol canvi o modificació, implicarà que aquests perdin la condició de paquet, per la qual cosa tots els serveis que incloguin es cobraran a preu de tarifa, anul·lant així els descomptes i ofertes que inclouen. 

 • En tots els paquets o programes l'ordre de realització d'activitats estarà en funció de les condicions meteorològiques i de la distribució dels grups. Serà l'empresa organitzadora la que en última instància adequarà l'ordre. S'intentarà en la mesura del possible adaptar a les necessitats del client. 

 • L'empresa organitzadora guiesdemuntanya es reserva el dret de canviar totalment o parcialment el programa per qüestions climatològiques, meteorològiques i / o hidrològiques adverses. 

 • S'haurà de comunicar amb antelació (abans de l'arribada del grup) a l'empresa organitzadora guiesdemuntanya si algun dels participants requereix de medicació específica o presenta algun risc de salut que pugui afectar el desenvolupament normal del programa.

 • En cas que el client per voluntat pròpia, per desconeixement de l'activitat, per no tenir la suficient forma física, per no estar en les condicions òptimes per al desenvolupament de l'activitat ... no pugui realitzar l'activitat programada, no es retornaran en cap cas els diners corresponent a aquesta activitat. 

 • En cas de condicions climatològiques, meteorològiques i / o hidrològiques adverses, l'empresa organitzadora programarà la substitució de la / les activitats per altres similars. 

 • Només en cas extrem, que ni tan sols fos possible la substitució de la / es activitat / s, es retornarà els diners corresponent a aquesta activitat i sempre es farà a través de l'agència venedora del programa. 

 • En qualsevol altra activitat que el participant realitzi durant la seva estada (ja sigui amb una altra empresa o per compte propi) l'empresa guiesdemuntanya s'eximeix de tota responsabilitat . A tal efecte no tindran cap valor les assegurances que aquesta disposa.

 • És important que el participant obtingui al seu país d'origen la Targeta Sanitària Europea per poder ser assistits per la Seguretat Social Espanyola en cas d'accident o incidents que puguin ocórrer fora de les activitats contractades.

 


* llegenda nivells de dificultat
[ home ]   [ Qui Som? ]   [ Estiu ]   [ Hivern ]   [ Formació ]   [ Programes ]   [ Agenda ]   [ Reserva ]   [ Altres ]  [ login ]

guiesdemuntanya.net & x-canyoning.com guies de barrancs i muntanya © 2013
info@guiesdemuntanya.net www.guiesdemuntanya.net 644 31 75 08 contactar
[ nota legal ]  © 2013
* nota: la cistella generarà una pre-reserva de les activitats