idioma: 
0 Activitat(s)
TOTAL 0.00 €

Vols continuar navegant per la web o finalitzar la teva pre-reserva ara?


Ubicació - Bellver de Cerdanya

On ens trobem:

La nostra base està situada a Bellver de Cerdanya, poble envoltat de muntanyes emblemàtiques com el Puigpedrós, la Tossa Plana de Lles, la serra del Cadí o la Tosa d'Alp. La nostra ubicació, en plena Cerdanya i propers a les muntanyes del Pirineu Francès i d'Andorra, ens permet la pràctica de les nostres activitats evitant desplaçaments molt llargs.

La Companyia de Guies de Bellver de Cerdanya està tot l'any a la vostra disposició, preparats per ajudar-vos a portar a terme les activitats que desitgeu, ja sigui Alpinisme, Barranquisme, Escalada, Vies Ferrades, Raquetes de Neu, Esqui Alpí o Esquí Freeride.

El Poble:

Bellver de Cerdanya és un municipi de Catalunya que pertany a la provincia de Lleida, a la comarca de la Cerdanya (Pirineu Oriental). El terme de Bellver es situa al centre de la subcomarca de la Batllia, al sud-oest de la Cerdanya, a 1061 metres d'altitud, al límit del Parc Natural del Cadí- Moixeró.

Bellver de Cerdanya gaudeix d'un emplaçament privilegiat, situat a la vora del riu Segre, a 6 quilòmetres del túnel del Cadí (via d'accés més ràpid des de Barcelona), entre la Seu d'Urgell i Puigcerdà, a 15 minuts de les estacions d'esquí de Masella i La Molina i, a 45 minuts de les estacions franceses i andorranes. Als peus de la serra del Cadí, immillorable indret per a la pràctica de l'alpinisme i l'esquí extrem.

Serveis a Bellver de Cerdanya:

Bellver de Cerdanya és un municipi turístic de primer ordre i disposa de tots els serveis necessaris per oferir-vos una bona estada: restaurants, hotels, apartaments, centre mèdic, escola, supermercats, ferreteria, llibreria, pastisseries i fleques, benzinera, biblioteca, piscines i zona esportiva, lloguer de bicicletes elèctriques, punt d'informació turístic i centre d'interpretació del Parc Natural del Cadí- Moixeró.

 

El Clima de Bellver de Cerdanya:

Bellver de Cerdanya, situat a 1061 metres d'altitud i enmig del Pirineu, té clima mediterrani de muntanya, caracteritzat per hiverns llargs i freds amb temperaures mitjanes entre els 2 °C i -3 ºC i estius curts i suaus entre els 14 °C i 18 ºC. Les precipitacions mitjanes anuals es mouen entre els 700 mm i els 1000 mm.

Bellver de Cerdanya. La Cerdanya, Pirineu Oriental.

 

 


Serra del Cadí. La Cerdanya, Pirineu Oriental.

 

 


* llegenda nivells de dificultat
[ home ]   [ Qui Som? ]   [ Estiu ]   [ Hivern ]   [ Formació ]   [ Programes ]   [ Agenda ]   [ Reserva ]   [ Altres ]  [ login ]

guiesdemuntanya.net & x-canyoning.com guies de barrancs i muntanya © 2013
info@guiesdemuntanya.net www.guiesdemuntanya.net 644 31 75 08 contactar
[ nota legal ]  © 2013
* nota: la cistella generarà una pre-reserva de les activitats