idioma: 
0 Activitat(s)
TOTAL 0.00 €

Vols continuar navegant per la web o finalitzar la teva pre-reserva ara?


Barrancs a la Cerdanya

Barranquisme a la Cerdanya. Pirineu Oriental.

La Cerdanya, situada als Pirineus Orientals de Catalunya i pròxima a França, és una base ideal per a l'aproximació a una multitud de barrancs i gorgues repartits per tota la geografia pirinenca i prepirinenca. Des de Bellver de Cerdanya, com a punt de partida, podem accedir a nombrosos barrancs excel·lents tan per a la iniciació al barranquisme com per descobrir-ne de nous. Un d'ells és el de les divertides Gorgues del Llech. El barranc del Llech és un parc aquàtic natural amb multitud de salts i tobogans i les seves formacions el fan únic; el Llech simplement és un barranc espectacular. La Companyia de Guies de Bellver de Cerdanya també treballem amb barrancs més propers a Barcelona, un d'ells és el barranc o gorgues de Núria, un barranc molt tècnic, amb grans salts i tobogans, on es requereix una bona experiència en descensos de barrancs. 

La Companyia de Guies de Bellver de Cerdanya treballem amb tots els barrancs del Pirineu Oriental, des dels més fàcils fins el més difícil. També treballem al Pirineu d'Osca a la zona de la Serra de Guara. Organitzem cursos i formació de tècniques de progressió, seguretat i autorescat en barrancs.

El descens de canyons i barrancs popularment denominat barranquisme, és en aquests moments una de les modalitats esportives de muntanya amb major acceptació en el col · lectiu de persones que practiquen activitats en el medi natural. El barranquisme és una combinació de tècniques utilitzades per escaladors i espeleòlegs. El descens de barrancs es tracta de recórrer el curs de l'aigua encaixat entre parets verticals amb gorgs profuns, salts, tobogans i cascades d'aigua, ofereix tot tipus d'al · licients per a qui el practica.

Descens de barrancs des de la Cerdanya:


¡Vine a la Cerdanya a practicar barranquisme! 


* llegenda nivells de dificultat
[ home ]   [ Qui Som? ]   [ Estiu ]   [ Hivern ]   [ Formació ]   [ Programes ]   [ Agenda ]   [ Reserva ]   [ Altres ]  [ login ]

guiesdemuntanya.net & x-canyoning.com guies de barrancs i muntanya © 2013
info@guiesdemuntanya.net www.guiesdemuntanya.net 644 31 75 08 contactar
[ nota legal ]  © 2013
* nota: la cistella generarà una pre-reserva de les activitats