idioma: 
0 Activitat(s)
TOTAL 0.00 €

Vols continuar navegant per la web o finalitzar la teva pre-reserva ara?


Ascensions

Els Pirineus són una cordillera extensa amb una riquesa enorme. Com més es coneixen més es desitja visitar-los. Malgrat la seva grandesa és una inesgotable font de motivació per a tot el col · lectiu muntanyenc que surt regularment a practicar algun esport.

Una bona part dels Pirineus Orientals està formada per muntanyes que sobrepassen els 2700 mts. d'altitud, arribant fins als 2921 del Carlit. En total aproximadament hi ha unes 50 cims que tenen altures superiors als 2800 mts. Els cims més alts es troben a Andorra, la Cerdanya, el Capcir i l'Ariège.

A la temporada d'estiu al Pirineu Oriental concretament a la Cerdanya les muntanyes s'omplen d'excursionistes a la recerca dels cims més alts i per gaudir del paisatge la flora i fauna

Una bona manera d'introduir-se al món de l'alta muntanya és aprofitar l'estiu i la manca de neu per descobrir els cims més emblemàtics del Pirineu. Guies de Bellver de Cerdanya us ofereix la possibilitat de realitzar ascencions a aquests cims de la manera més segura i didàctica. Organitzem sortides a la vostra mida, ja siguin d'un dia o de varis dies, oferint la possibilitat de passar la nit a refugis de muntanya, albergs o hotels.

Des de Bellver de Cerdanya tenim la possibilitat d'accedir còmodament des dels cims del Pirineu Oriental (zona de Vallter, Puigmal, Puigperdós, Carlit, Canigó, Cadí,...) fins als del Pirineu Occidental (Montcalm, Pica d'Estats, Aneto, Sotllo,...).

 


* llegenda nivells de dificultat
[ home ]   [ Qui Som? ]   [ Estiu ]   [ Hivern ]   [ Formació ]   [ Programes ]   [ Agenda ]   [ Reserva ]   [ Altres ]  [ login ]

guiesdemuntanya.net & x-canyoning.com guies de barrancs i muntanya © 2013
info@guiesdemuntanya.net www.guiesdemuntanya.net 644 31 75 08 contactar
[ nota legal ]  © 2013
* nota: la cistella generarà una pre-reserva de les activitats