idioma: 
0 Activitat(s)
TOTAL 0.00 €

Vols continuar navegant per la web o finalitzar la teva pre-reserva ara?


Ascensions

Els Pirineus són una cordillera extensa amb una riquesa enorme. Com més es coneixen més es desitja visitar-los. Malgrat la seva grandesa és una inesgotable font de motivació per a tot el col · lectiu muntanyenc que surt regularment a practicar algun esport.

Una bona part dels Pirineus Orientals està formada per muntanyes que sobrepassen els 2700 mts. d'altitud, arribant fins als 2921 del Carlit. En total aproximadament hi ha unes 50 cims que tenen altures superiors als 2800 mts. Els cims més alts es troben a Andorra, la Cerdanya, el Capcir i l'Ariège.

El Pirineu els mesos d'hivern i primavera la fisonomia de l'alta muntanya no té res a veure amb els paisatges que podem trobar a l'estiu. El mantell de neu que cobreix les muntanyes del Pirineu ofereix uns paisatges d'extrema bellesa i, al mateix temps, provoca que les condicions de seguretat canviïn.

Una bona manera de descobrir indrets d'extrema bellesa és a través d'ascencions als cims més emblemàtics del Pirineu amb raquetes de neu o grampons. Al Pirineu hi ha infinitat de cims que, pels seus perfils suaus, permeten la seva ascenció durant els mesos d'hivern i així, poder accedir a l'alta muntanya hivernal de manera més o menys fàcil i segura.

La Companyia de Guies de Bellver de Cerdanya us ofereix la possibilitat de descobrir els cims més destacables del Pirineu Oriental mitjançant ascencions hivernals de la forma més segura i didàctica.


* llegenda nivells de dificultat
[ home ]   [ Qui Som? ]   [ Estiu ]   [ Hivern ]   [ Formació ]   [ Programes ]   [ Agenda ]   [ Reserva ]   [ Altres ]  [ login ]

guiesdemuntanya.net & x-canyoning.com guies de barrancs i muntanya © 2013
info@guiesdemuntanya.net www.guiesdemuntanya.net 644 31 75 08 contactar
[ nota legal ]  © 2013
* nota: la cistella generarà una pre-reserva de les activitats