idioma: 
0 Activitat(s)
TOTAL 0.00 €

Vols continuar navegant per la web o finalitzar la teva pre-reserva ara?


Alpinisme

Alpinisme a la Cerdanya, Serra del Cadi.

L'alpinisme és la més antiga i completa de les modalitats esportives de muntanya. Podria definir-se com l'acció de pujar muntanyes, sempre amb afany de superació i per rutes més complicades que les habituals.

Aquesta modalitat esportiva neix als Alps, on hi ha cims de més de 4000 metres d'altitud, situats al cor d'Europa.

Encara que no tinguin l'altitud de la Himàlaia, s'eleven esplendorosament per sobre les valls aplines, oferint una de les millors zones d'escalada i alpinisme del món. Ascendir els quatremils no requereix, en la majoria dels casos, més que uns coneixements bàsics de progressió en glaceres (caminar amb grampons i piolet) i algunes habilitats d'escalada en roca. No obstant això, sí que és imprescindible tenir una bona forma física, que ens permeti afrontar els desnivells que hem de salvar per fer els cims en altura.

Parlant de Catalunya cal dir que la Cerdanya és una zona recomenable per la pràctica de l'alpinisme i l'esquí de muntanya, ja que ofereix recorreguts de gran bellesa i parets de neu i gel de gran envergadura.

Una part de les muntanyes de la Cerdanya són suaus, amb llargs lloms i plàcids ascensos però en una altra part de la comarca trobem muntanyes d'un caràcter més alpí, més escarpades, on la neu es conserva abundant durant mesos. La Serra del Cadí és un paratge on la seva cara nord té numeroses canals i corredors ideals per l'esquí extrem i l'alpinisme amb condicions severes i exigents.

Deixa't guiar per la nostra Companyia de Guies de Bellver de Cerdanya per gaudir de l'activitat amb seguretat.


* llegenda nivells de dificultat
[ home ]   [ Qui Som? ]   [ Estiu ]   [ Hivern ]   [ Formació ]   [ Programes ]   [ Agenda ]   [ Reserva ]   [ Altres ]  [ login ]

guiesdemuntanya.net & x-canyoning.com guies de barrancs i muntanya © 2013
info@guiesdemuntanya.net www.guiesdemuntanya.net 644 31 75 08 contactar
[ nota legal ]  © 2013
* nota: la cistella generarà una pre-reserva de les activitats